Terug

Canal Digitaal uitbreiding App en volgt Joyne in flexibel abonnement

Canal Digitaal uitbreiding App en volgt Joyne in flexibel abonnement

Canal Digitaal volgt Joyne, de nieuwe Nederlandse aanbieder van digitale televisie via de satelliet, in het aanbieden van een flexibel abonnement. Tevens aankondiging uitbreiding App!

De zomer is in volle gang en de grote vakantie is in de meeste regio’s al van start gegaan. Thema van deze een Canal Digitaal dealernieuwsbrief is dan ook recreatie. De volgende onderwerpen komen aanbod:


• Nieuw tv-app voor alle Recreatie-klanten.
• Canal Digitaal Films (via de tv-app).
• Verlenging van Recreatie Basis HD met een maand.
• Klantenservice vanuit buitenland beschikbaar tegen lokaal tarief.
• Flexibel abonnement in 2018.

 

Canal Digitaal App 2.0 voor Recreatie Basis HD-klanten

Goed nieuws voor alle klanten met een Recreatie Basis HD-abonnement: vanaf nu is de Canal Digitaal App 2.0 ook voor hen beschikbaar en te gebruiken tijdens de maanden dat het recreatieabonnement loopt. Het abonnement loopt dit jaar tot en met 21 oktober a.s. Gaat u op vakantie in Nederland dan kunt u de app volop gebruiken.

In verband met uitzendrechten is het helaas niet mogelijk om in het buitenland tv te kijken via de app. Canal Digitaal laat ons weten dat de app soms tóch beschikbaar in het buitenland; dit is dan in dan een foutje van de netwerkeigenaar. Volgens Canal Digitaal is het niet de bedoeling dat de app beschikbaar is in het buitenland.

 

Canal Digitaal Films: eigen filmhuis

Met Canal Digitaal Films hebben klanten de keuze uit meer dan honderd arthouse-films van Europese bodem. Canal Digitaal Films is te kijken via het gebruikersmenu van de MZ101 of MP201 tv-ontvanger, die beide verbonden zijn met het internet (ook in het buitenland). Daarnaast zijn alle films ook te bekijken via de Canal Digitaal TV App.

 

Recreatie Basis HD-pakket met een maand verlengd

De looptijd van het Recreatie Basis HD-pakket is gratis met een maand verlengd t/m 21 oktober 2017. Deze actie geldt voor zowel bestaande als nieuwe klanten. De laatste maand wordt niet in rekening gebracht!

 

Klantenservice vanuit het buitenland bereikbaar tegen lokaal tarief

Klanten kunnen Canal Digitaal nu makkelijk bereiken vanuit het buitenland via het telefoonnummer, 088-003 85 55. Niet tegen hoge kosten, maar tegen het lokale tarief.

 

Flexibel recreatieabonnement in 2018

Canal Digitaal zal (net als de andere aanbieder van digitale televisie via de satelliet: JOYNE) in 2018 flexibele abonnementen gaan aanbieden. Canal Digitaal stelt in de toekomst details hierover te willen delen, maar op dit moment nog geen concrete informatie kan verstrekken.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    CardWriter - Satelliet winkel 4.7 / 5 - 246 Reviews @ Trustpilot
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »