Humax TV+ H3 mediaplayer

Maakt u in een handomdraai van uw huidige TV een Smart TV! Met Apps die geselecteerd en aangepast zijn om op TV te gebruiken. Uitzending Gemist, Films/Series, Nieuws of YouTube en Netflix. Vele andere mogelijkheden, ook geschikt voor KODI.

Aantal: 1

Humax TV+ H3 mediaplayer

 

Maakt u in een handomdraai van uw huidige TV een Smart TV! Met Apps die geselecteerd en aangepast zijn om op TV te gebruiken. Uitzending Gemist, Films/Series, Nieuws, Netflix (optioneel abonnement vereist) of YouTube.

 

Maak van uw huidige TV een Smart TV

 

Met de HUMAX TV+ H3 maakt u in een handomdraai van uw huidige TV een Smart TV! Met Apps die geselecteerd en aangepast zijn om op TV te gebruiken. Denk aan het bekijken van Uitzending Gemist, Films/Series, Nieuws of YouTube. Een nieuwe TV kopen is dus helemaal niet nodig. En het mooie is dat dat ook nog eens heel gemakkelijk kan.

 

Apps op je TV 

Apps kent u van uw smartphone of tablet. Het gebruik ervan is heel gemakkelijk. Dat gemak kunt u met de HUMAX TV+ H3 nu ook ervaren op uw TV. Vanaf nu bekijkt u dat grappige YouTube filmpje of een gemiste uitzending niet meer op het kleine scherm van uw smartphone of laptop/PC maar gewoon op het grote TV Scherm. Samen, met het hele gezin.

 

De meest populaire TV Apps voor u geselecteerd 

Er zijn heel veel Apps beschikbaar, maar welke App moet u kiezen? Zijn de Apps geschikt voor een TV-scherm? Om het u gemakkelijk te maken heeft HUMAX de meest populaire Nederlandse Apps op TV voor u geselecteerd. Lekker overzichtelijk. De Apps zijn door HUMAX aangepast en geoptimaliseerd om op een TV-scherm te bekijken en met de afstandsbediening te bedienen. Het aantal Apps wordt continu uitgebreid.

 

U kijkt wat u wilt, wanneer u wilt 

‘Er is niets op de TV’ behoort tot het verleden. Vanaf nu is er altijd iets op TV. U kunt namelijk zelf bepalen wat u wilt kijken en op welk tijdstip. Niet thuis op het moment dat uw favoriete serie wordt uitgezonden? Geen probleem. U kijkt de aflevering gewoon via Uitzending Gemist. Heel gemakkelijk via de NPO of KIJK App op uw TV+ H3. Op het moment dat het u uitkomt. Op een regenachtige middag lekker op de bank wilt genieten van een film of een complete serie bekijken? Ook dat kan met de TV+ H3. TV kijken was nog nooit zo leuk. 

 

‘Mijn Apps’ 

HUMAX besteedt veel aandacht aan een eenvoudig gebruik van haar producten. De HUMAX TV+ H3 heeft daarom een overzichtelijke menustructuur. De Apps die u vaak gebruikt verplaatst u eenvoudig naar ‘Mijn Apps’. Zo hoeft u nooit lang te zoeken naar uw favoriete Apps. Vanuit de NL Store of HUMAX Store selecteert u de Apps die u naar ‘Mijn Apps’ wilt downloaden. Makkelijker kan bijna niet. En om het helemaal gemakkelijk te maken is de meeste populaire TV App in Nederland al voorgeprogrammeerd: YouTube. Zo kunt u direct beginnen met het kijken van leuke filmpjes op uw grote TV-scherm. 

 

Niet afhankelijk van uw kabelaanbieder/TV provider 

De HUMAX TV+ H3 kunt u op elke TV in huis gebruiken. Het enige wat u nodig heeft is een (Wifi) internetverbinding en een TV met een HDMI-aansluiting. Dat maakt de H3 ook ideaal voor een TV op uw slaapkamer of zolder. U kunt nu ook daar gemiste uitzendingen, complete series of een film kijken zonder dat u een antennekabel hoeft te trekken.

Met de HUMAX TV+ H3 bent u bovendien niet gebonden aan een TV-abonnement van uw kabelaanbieder.

 

Uw eigen foto’s en video’s op TV

Met de ingebouwde HUMAX Mediaspeler kunt u foto’s en filmpjes opgeslagen op andere apparaten in uw thuisnetwerk (bijv. uw PC, externe harde schijf of smartphone) draadloos bekijken op uw TV.

 

Uw smartphone of tablet wordt een afstandsbediening

De HUMAX TV+ H3 wordt geleverd met een compacte gebruiksvriendelijke afstandsbediening met een beperkt aantal knoppen. De  TV+ H3 bedienen met uw smartphone of tablet is mogelijk met de gratis HUMAX CAST App voor iOS en Android.

 

Specificaties

Haal meer uit uw TV!

• NL store: de meest populaire TV Apps voor u geselecteerd

• Apps door HUMAX getest en geschikt gemaakt voor TV-weergave

• Makkelijke installatiewizard en overzichtelijk menu

• HUMAX Mediaspeler (DLNA): draadloos afspelen van muziek, foto’s en video vanaf apparatuur uit hetzelfde netwerk

• Eenvoudig te bedienen via simpele afstandsbediening of via de gratis ‘HUMAX Cast APP’ op uw smartphone/tablet

• 1080P full-HD weergave

• Ingebouwde wifi

• HDMI, Ethernet, SPDIF audio uitvang, DC ingang, USB

• Winnaar Red Dot Design Award

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen