Humax USB Wifi dongle

Originele Humax WiFi dongle om ontvanger in uw draadloos netwerk op te nemen voor Ziggo interactief gebruik. Uitsluitend voor de Humax IRHD-5100c / Humax IRHDR-5200c / Humax IHDR-5400c geschikt.

Aantal: 1

Humax USB Wifi dongle

 

Optioneel voor uitsluitend de Humax IRHD-5100c / Humax IRHDR-5200c / Humax IHDR-5400geschikt. 

 

Humax USB WiFi dongle is de manier om van uw Humax decoder via Wifi gebruik te kunnen maken van Video On Demand en Uitzending Gemist (Ziggo interactief).

 

Met de USB-adapter wordt er verbinding gemaakt via uw eigen draadloze router of het Wifi-modem van Ziggo met de TV Portal van Ziggo. In de TV Portal van Ziggo worden tal van Internet diensten aangeboden zoals Nu.nl en Buienrader. Daarnaast kan er kosteloos gebruik gemaakt worden van Ziggo On Demand.

 

Hierin kan er gekozen worden voor TV Gemist zoals Uitzending gemist, RTL gemist en SBS-gemist. Er kan tot 10 dagen terug gekeken worden naar een verscheidenheid van Programma's. Voor het terugkijken van veel programma’s van ondermeer RTL en SBS gelden echter wel extra kosten. De prijs varieert in dat geval per programma. De exacte kosten voor een programma worden getoond voor je de bestelling afrondt.

 

Ook kan er gekeken worden naar een verscheidenheid van films die worden aangeboden, het aanbod hierin wisselt om de zoveel tijd zodat hier een gevarieert aanbod in is. Daarnaast kunnen er ook naar TV series gekeken worden zoals Little Britain, Top Gear en andere series.

 

N. J. 02-01-2018 11:56

werkt zoals verwacht.


4 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen