Inverto IDLB-SINL41-PREMU-OPP Black Premium Single 40mm LNB

Goede single LNB met betrouwbare merknaam, laag ruisgetal en uitstekende prestaties bij normale omstandigheden. Ontvang 1 satellietpositie op 1 aangesloten tuner. Diameter hals 40mm.

Lees meer...
Aantal: 7

Inverto Black Premium single LNB

Premium LNB van Inverto; kwaliteit en betrouwbaarheid. Deze LNB maakt de ontvangst van een satellietsignaal en de verdeling naar een set-top box met een single tuner mogelijk. Uiteraard ook geschikt voor HD-ontvangst en geeft uitstekende ruiswaarden te zien. Omdat deze LNB is ontwikkeld volgens de strengste eisen en de hoogste kwaliteitsnormen is dit de ideale oplossing voor satellietontvangst bij normale omstandigheden.

 

  • Zeer laag ruisgetal
  • Geringe faseruis, DVB-S2 (HDTV) compatible
  • Laag stroomverbruik
  • Goed geïsoleerde kruispolarisatie

 

Aantal uitgangen : 1
Satellieten : 1
Feedhals : 40mm
Ruisgetal : 0.2 dB
Aansluiting : F-connector
Kleur : Zwart/Wit
Jeroen K. 27-05-2018 15:50

Tja. Ik kreeg een uitnodiging om deze LNB te beoordelen en ik wil best iets opschrijven. Maar wat kun je nu zeggen over een LNB zonder dat je een hele trits van die dingen naast elkaar vergeleken hebt? Deze LNB moet in combinatie met een 80 cm schotel een op Scandinavië gerichte satelliet (de Astra 4A met het Viasat programma) ontvangen. Dat gaat prima, ongeveer 50% ontvangstkwaliteit, maar meer verwacht ik ook niet in dit geval aangezien Rotterdam ver van Scandinavië afligt en ik eigenlijk een grotere schotel zou moeten gebruiken. Of het slechter of beter gaat dan met een andere LNB kan ik uiteraard niet zeggen. De schotel is een Triax en deze LNB is eenvoudig op de Triax vast te klikken. Op de Viasat box diende ik aan te geven dat er een universele LNB gebruikt wordt. Verder doet hij gewoon wat ik ervan verwacht. Ik vind het wel jammer dat schotels tegenwoordig in diverse kleuren komen om ze enigszins te camoufleren maar dat LNB's nog steeds voornamelijk zwart-wit zijn en daarmee niet mooi passen bij de schotel..


Wim G. 27-05-2018 11:13

De Premium single LBN doet het goed. Klasse


4 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen