Inverto multiconnect beugel

Losse multiconnect beugel om meerdere LNB's in één schotel te plaatsen. Omdat de beugel aan één LNB vastgezet wordt en de overige LNB's aan de beugel gemonteerd worden past deze dus op vele schotels en in veel situaties. Levering exclusief kabels, LNB's o

Lees meer...
Aantal: 5

Inverto multiconnect beugel

 

Losse multiconnect beugel om meerdere LNB's in één schotel te plaatsen. Omdat de beugel aan één LNB vastgezet wordt en de overige LNB's aan de beugel gemonteerd worden past deze dus op vele schotels en in veel situaties. Levering exclusief kabels, LNB's of switch.

 

  • Ideale en multifunctionele losse beugel voor optionele multiconnect LNB's.
  • Plaats (optionele) multiconnect LNB's in een Inverto multiconnect houder voor multifeed ontvangst.

 

In vele standaard schotels toe te passen doordat de 1e LNB in de normale LNB houder van uw schotel geplaatst wordt, de eventuele extra (optionele) multiconnect LNB's kunt u vervolgens op de multiconnect beugel plaatsen en aan deze eerste LNB bevestigen ( ! ) om tot een eenvoudig multifeed systeem te komen. (Let wel op de diameter van uw schotel i.v.m. mogelijke vereiste situaties voor goede ontvangst van meerdere satellieten).

 

In dát geval ontstaat er een unieke situatie : 

 

de LNB's zijn dan, onafhankelijk van elkaar, in maar liefst 4 standen in te stellen :

 

- horizontaal (links/rechts) schuifbaar over de beugel

- inkijkhoek t.o.v. schotel horizontaal (links/rechts) instelbaar

- inkijkhoek t.o.v. schotel verticaal (hoog/laag) instelbaar

- draai (kanteling) voor juiste kruispolarisatie instelbaar

 

Optimale uitrichting per satelliet is nu dus echt mogelijk met het Inverto Multiconnect systeem voor Multisatellietontvangst.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen