Terug

Monster Home Theatre PowerCenter HTS-5100

direct te verzenden of af te halen

 • Voorraad: 1

Het topmodel uit de serie van Monster met hoogwaardige Clean Power Stage 4 netfiltering voor een schone spanning waarmee negatieve neveneffecten als schaduwbeelden, videoruis en achtergrond brom worden geminimaliseerd.

1.199,- 999,- Gratis verzending

 • Gratis verzending v.a. €50 order! Tooltip Buiten Nederland in 28 landen in Europa tegen reguliere verzendtarieven.
 • Op werkdagen vóór 17:00 uur besteld en verzonden
 • 14 dagen afkoelperiode bij verzending
 • Al 20 jaar on-line ervaring!
Placeholder 9.5

101+ reviews op Kiyoh

“... Goede punctuele service, zowel vóór als na de aankoop ...”

Product omschrijving

Monster Home Theatre PowerCenter HTS-5100

Monster Home Theatre PowerCenter HTS-5100

 

Het topmodel uit de serie van Monster met hoogwaardige Clean Power Stage 4 netfiltering voor een schone spanning waarmee negatieve neveneffecten als schaduwbeelden, videoruis en achtergrond brom worden geminimaliseerd.

Voor veel mensen is het samenstellen van een hoogwaardig stereo systeem of heuse thuisbioscoop een droom die uitkomt. Toch kan het lichtnet dat uw huis van stroom voorziet uw droom in een nachtmerrie van slechte prestaties doen veranderen. Tenzij u zelf een krachtcentrale in de tuin of kelder heeft is de kans groot dat u ruis, interferentie en netvervuiling oppikt van diverse bronnen in en om uw huis. Alles van draadloze telefoons tot computers tot lichtdimmers tot de boormachine van uw buurman, resulteert in spanningspieken en RF modulatie die op hun beurt zorgen voor vervorming die de perfecte thuisbioscoop beleving kan ruïneren.

Monster introduceert Monster Home Theatre Reference PowerCenter HTS5100 met hoogwaardige Clean Power Stage 4 netfiltering voor een schone spanning waarmee negatieve neveneffecten als schaduwbeelden, videoruis en achtergrond brom worden geminimaliseerd. Beelden worden realistischer en muziekopnames komen tot leven zodra ze bevrijd zijn van vervuilde lichtnetspanning. Uw apparatuur is dat méér dan waard!

HTS5100 Signature Edition:

Clean Power Stage 4:
Topmodel HTS5100 gaat met Clean Power Stage 4 het meest rigoureus te werk. Hier worden apart gefilterde aansluitbanken ingezet voor digitale bronnen (CD, DVD, X-Box etc.), analoge video apparaten, analoge audio apparaten en een speciale lichtnetaansluiting voor zware stroomgebruikers zoals (eind)versterkers etc.

Tri-Mode circuit beveiliging:
De HTS5100 heeft filters aan boord die werken in combinatie met alle drie voedingslijnen: fase, nul en aarde. Hierdoor wordt een grotere zekerheid geboden voor het weghouden van ongewenste spanningspieken.

T2 technologie:
Om uw, vaak kostbare, investering in audio en/of video apparatuur te beschermen, is de HTS5100 voorzien van exclusieve T2 technologie. Hiermee wordt uw audio/video apparatuur automatisch van het lichtnet ontkoppeld zodra de lichtnetspanning onder de 160 volt of boven de 270 volt komt. Na 15 seconden wordt door een microprocessor bekeken of de conditie van het lichtnet weer normaal is en wordt het Power Center weer aangeschakeld.

Bliksem & overspanningbeveiliging:
Naast uitgebreide lichtnetfiltering beveiligt de HTS5100 de gehele audio/video set tegen bliksem en onverwachte stroompieken in het lichtnet. De mate van absorptievermogen van deze pieken wordt weergegeven in kilojoules en is bij de HTS5100 maar liefst 8425 Joules. Bliksem kan ook via de kabel, satelliet, telefoonlijn maar bijvoorbeeld ook via de ethernet verbinding inslaan, vandaar dat aansluitingen bij de HTS5100 continue in de gaten worden gehouden. In het bijzonder voor de eigenaren van vaak kostbare plasma/lcd schermen en/of home theaters is dit een geruststellende gedachte.

Opvallend uiterlijk kenmerk van de HTS5100 is het chique blauwe LED display dat zowel de spanning in volts als het stroomverbruik in ampères aangeeft. Omdat de HTS5100 ook uitstekend geschikt zijn voor gebruik in (semi-) professionele studio’s, wordt deze geleverd incl. losse beugels voor 19 inch rack montage.

 

Instelbare Audio / Video aansluitingen:
Uiteraard is het niet de bedoeling dat u niet meer via een timer kunt opnemen op video of DVD-R / Harddisk zodra de HTS5100 wordt uitgeschakeld. Om die reden kunt u per groep van twee kiezen of de spanning aanwezig moet blijven als de rest van de apparatuur uitgaat.

Power Up Sequencer:
Een extra feature van de HTS5100 is de Power Up Sequencer, waarmee de eindgebruiker de volgorde kan bepalen van welke apparaat er achter elkaar op spanning moeten komen, en hoeveel seconden er tussen dat moment zit. Hiermee wordt niet alleen het lichtnet van (over)belasting ontzien, ook kan dit handig zijn bij geprogrammeerde functies.

Remote On/Off:
Hiermee kunt u de HTS5100 in te zetten in geavanceerde Home Theater Controle Systemen. Door middel van een gelijkspanning (3 tot 30 volt), bijvoorbeeld de trigger uitgang van een surround receiver, schakelt u de HTS5100 op afstand aan of uit.

 

 • Viervoudige Clean Power™ Stage 4 filtering 
 • Tienvoudig aansluitpunten 
 • Energie absorptie 8425 Joules 
 • Tri-Mode beveiliging 
 • T2™bescherming 
 • LED weergave van spanning én stroom 
 • Instelbare Audio/Video schakelfunctie 
 • Power up Sequencer 
 • Remote On/Off 
 • Bliksem en overspanning beveiliging 
 • Aansluiting voor f-pin satelliet doorvoer 
 • Aansluiting voor ethernet doorvoer 
 • Aansluiting voor telefoon doorvoer

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Monster Home Theatre PowerCenter HTS-5100

Monster Home Theatre PowerCenter HTS-5100

1.199,- 999,-

CardWriter - Satelliet winkel 9.5 / 10 - 188 Reviews @ Trustpilot
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »