Selfsat - Snipe 2 Single nieuwste model

Volautomatische vlakschotel; Selfsat Snipe 2 opvolger van de bekende Snipe en op een aantal punten verbeterd. Bevat één uitgang om één satelliettuner op aan te sluiten. Compacte formaat, gemakkelijk mee te nemen en neer te zetten of te monteren.

Lees meer...
Aantal: 1

Selfsat Snipe 2 Single

het vernieuwde model versie 2!

 

De Selfsat Snipe 2 is de opvolger van de wel bekende Snipe en is op de volgende punten verbeterd:

 

  • Een vergrendelde "home" positie; zodra de Snipe 2 wordt ingeklapt wordt het mechanische vergrendeld, hierdoor is het product gemakkelijker uit de koffer te halen zonder dat hier mechanische schade door ontstaat en zit het systeem muurvast tijdens het rijden zodra deze opgebouwd is.
  • Nieuwe type motor: stiller en krachtiger is.
  • Kunststof onderdelen bij de motor zijn vervangen voor een Aluminium versie, hierdoor is de kans op afbreken aanzienlijk verminderd en hierdoor wordt de levensduur verlengd.
  • Vernieuwd paneel met display, hierop is duidelijk af te lezen op welke positie de Selfsat snipe 2 is uitgericht, via de usb poort op de Selfsat snipe 2 kunt u gemakkelijk het systeem voorzien van de laatste nieuwe firmware

 

Portable en óók monteerbaar

De Selfsat Snipe 2 is dankzij het compacte formaat gemakkelijk overal mee naar toe te nemen en neer te zetten. De Snipe 2 wordt geleverd met een montagekit/bodemplaat, zodat u de antenne ook kunt monteren op bijvoorbeeld uw camper of caravan.

 

Automatische Skew

De Skew op een schotel antenne is vereist om de schotel zowel horizontaal als verticaal exact uit te lijnen met de satelliet. Elke satelliet is op een verschillende hoogte gepositioneerd. Dankzij de Auto Skew functie kan de ontvangst geoptimaliseerd worden. De schotel skew instelling varieert afhankelijk van uw locatie op aarde. Bij een schotel met auto skew functie zal de schotel automatisch de Skew instellingen bepalen. Deze innovatie optie is standaard op alle Snipe modellen van Selfsat.

 

Satellieten installeren

De Selfsat Snip 2 beschikt over 11 voorgeprogrammeerde EU satellieten.

 

GPS ondersteuning

Doordat de schotel deze functie heeft ingebouwd worden de GPS coördinaten doorgegeven en wordt de elevatiehoek sneller bepaald en vindt de schotel de juiste positie sneller.

 

Brochure Selfsat Snipe2: 

PDF