Selfsat Snipe PRO MAX volautomatische vlakantenne

Selfsat Snipe PRO MAX volautomatische vlakantenne voor dakopbouw op bijvoorbeeld Camper of Caravan. Ideaal voor recreatieve markt. Door het grotere oppervlak (ca. 50x50cm) een groter bereik mogelijk dan de kleinere Snipe (2).

Lees meer...

Selfsat Snipe PRO MAX volautomatische vlakantenne

(U kunt de Selfsat vlakantennes onder vele andere namen vinden van bedrijven die deze onder eigen naam verkopen, wij verkopen uitsluitend de originele versie van de fabrikant van Selfsat). 

 

De Selfsat Snipe Pro Max is een innovatie vlakke satellietschotel van zeer hoge kwaliteit. De Selfsat Snipe Pro Max is een nieuwe, professionele uitvoering van de succesvolle Selfsat Snipe.

De Pro serie heeft een nog sterker mechanisme dat automatisch invouwt als de motor van de camper of auto gestart wordt. Bovendien beschikt de Pro serie over een grotere hoek, auto update, GPS met een backupbatterij en ondersteuning voor zowel DVB-S en DVB-S2.

De satelliet vlakantenne is zeer compact: 511 mm breed en 491 mm hoog en valt dankzij het compacte en stijvolle ontwerp niet op op uw caravan, auto of camper.

De ontvangst kwaliteit van de Selfsat Snipe Pro Max is erg goed. Het gepatenteerde systeem van Selfsat met Wave Guide Horn Array Functie absorbeert het satelliet signaal direct zonder deze te reflecteren.
De Selfsat Snipe Pro Max is voorgeprogrammeerd voor het gebruik van 9 satellieten (waaronder Astra1, Astra2, Astra3, Hotbird, etc.). Dankzij dit automatische systeem en de autoskew functie richt de antenne zichzelf accuraat uit.

AUTO SKEW
De Skew op een schotel antenne is vereist om de schotel zowel horizontaal als verticaal exact uit te lijnen met de satelliet. Elke satelliet is op een verschillende hoogte gepositioneerd. Dankzij de Auto Skew functie kan de ontvangst geoptimaliseerd worden. De schotel skew instelling varieert afhankelijk van uw locatie op aarde. Bij een schotel met auto skew functie zal de schotel automatisch de Skew instellingen bepalen. Deze innovatie optie is standaard op alle Snipe modellen van Selfsat.


AUTO UPDATE
Als er veranderingen zijn in satellietdata zal de Snipe Pro Max automatisch zoeken naar de nieuwste informatie en deze opslaan.


GROTE HOEK
Met een bredere hoogtehoek van 5 tot 90 graden heeft de Snipe Pro Max een dekking tot zelfs het meest noordelijke punt van Scandinavie. Drie assen zorgen dat er optimaal gericht wordt op de gekozen satelliet.


SATELLIETEN INSTALLEREN
De Selfsat Snipe Pro Max beschikt over negen geprogrammeerde EU satellieten en u kunt zelf nog drie satellieten installeren met de meegeleverde controller.


GPS MET BACKUPBATTERIJ
Geintegreerde batterij in de SIRF4 chipset zorgt voor het sneller GPS zoeken.


STROOMBESPARINGSMODUS
Stroombesparende antenne met een standby van maar 100mA.


DVB-S2
De Selfsat Snipe Pro Max ondersteund zowel DVB-S en DVB-S2, hierdoor is de hardware bestand op de toekomst. De zoekfunctie beschikt over zowel DVB-S en DVB-S2.


AUTOMATISCH INVOUWEN
De Selfsat Snipe Pro Max vouwt zich automatisch in als de auto of camper start of sneller beweegt dan 20 kilometer per uur.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen