Teleco Motosat Digimatic 85cm half-automaat incl. DSF90e HD

De Teleco MotoSat is een halfautomatisch satellietantennesysteem met een elektrische motor van 12 Volt uitgerust met elektronische hoekmeter, die de werkelijke hoek van de schotel weergeeft, ook als het voertuig niet vlak staat. Inclusief richtsysteem DSF

Teleco Motosat Digimatic 85cm half-automaat

 

De MotoSat DigiMatic is in basis gelijk aan de MotoSat maar uitgerust met de DSF90E/HD satfinder en een elektronische hoekmeter.


De MotoSat Digimatic stelt de gebruiker in staat met een paar eenvoudige handelingen de gewenste satelliet te vinden. Het grootste probleem waar men met het instellen van een schotel te maken heeft, is de vertraging van het digitale beeld naar het beeldscherm en de vertraagde beeldinformatie van LCD TV’s.

Hierdoor moet men uiterst langzaam te werk gaan om tijdens het draaien niet aan de satelliet voorbij te gaan.
De MotoSat Digimatic is de oplossing voor dit probleem.

Deze is namelijknaast de elektronische bediening voor de elevatie, uitgerust met een elektronische hoekmeter, die op het display de werkelijke hoek van de schotel weergeeft, ook als het voertuig niet vlak staat.

De inbegrepen DSF90E/HD geeft (direct) zowel de elevatiehoek als de signaalsterkte aan. Hierdoor richt u dit halfautomatische schotelsysteem snel op de gewenste satelliet zonder de nadelen van signaalvertraging.

 

Teleco MOTOSAT Digimatic 85.

  • Kleur van het product: Wit
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen