Travel Vision - TVA 65

Travel Vision TVA 65 dakantenne: volautomatische schotelantenne met reeds 6 voorgeprogrammeerde satellieten, eenvoudig updates via USB mogelijk en voorzien van automatische inklapbeveiliging.

Travel Vision TVA 65

 

De TVA schotelantennes zijn  stabiel en robuust ontworpen systemen, geschikt om ongestoord televisie mee te kijken. Door gebruik van duurzame en hoogwaardige materialen bieden Travel Vision schotelantennes een jarenlange onderhoudsvrije en storingsvrije werking. De systemen zijn voorzien van de nieuwste DVB-S2 satellietherkenning technologie en hierdoor perfect geschikt voor ontvangst in HD kwaliteit. De Travel Vision TVA schotelantennes hebben een lage opbouwhoogte en een gering gewicht en zijn hierdoor perfect geschikt voor montage op camper en caravan.

 

Met één druk op de knop richt de Travel Vision TVA zichzelf volledig automatisch uit op de satelliet die u selecteert. Er zijn 6 satelliet posities voorgeprogrammeerd waaronder Astra 1 en 3.

 

U kunt elke (HD) ontvanger of televisie met ingebouwde satellietontvanger aansluiten op de control unit van de Travel Vision TVA. De control unit kan volledig worden weggewerkt en u bedient het systeem middels het overzichtelijke bedieningspaneel.

 

De Travel Vision TVA is verkrijgbaar in 2 versies, de TVA 65 en de TVA 80. De TVA 65 heeft een schotelblad van 65cm en de TVA 80 is de krachtpatser met een schotelblad van 80cm.

 

De Travel Vision TVA 80 is voorzien van auto-skew, hiermee geniet u van een optimale signaal ontvangst middels een volautomatische, gemotoriseerde LNB verstelling.

 

De TVA 80 beschikt over een twin LNB, hiermee kunt u een tweede toestel aansluiten op uw schotelantenne.

 

Travel Vision TVA 65:  
Antenne : 65cm
Afmetingen (lxbxh) : 87x66x19cm
Gewicht : 12,5 kg
Voeding : 12 ~ 24V DC
Voorgeprogrameerde satellieten : 6
Software update : via USB 
Automatische inklapbeveiliging : ja
Garantie : 2 jaar