Terug

Accu's

De beste accu voor de camper, door echt specifiek te bouwen voor dat doel waar ze voor worden gebruikt, bent u autonomer. Daarnaast gaan deze accu’s langer mee dan accu’s die algemeen worden ingezet. Voor de DUCATO is er ook een specifieke accu die onder

Accu's

De beste accu voor de camper, door echt specifiek te bouwen voor dat doel waar ze voor worden gebruikt, bent u autonomer. Daarnaast gaan deze accu’s langer mee dan accu’s die algemeen worden ingezet. Voor de DUCATO is er ook een specifieke accu die onder

Welke accu heb ik nodig?

Accu voor FIAT DUCATO die onder de stoel past!

De ene accu is de andere niet. NDS fabriceert fabriceert diverse typen accu’s voor verschillende markten. Standaard wordt door accufabrikanten een bepaald type accu aangeboden voor een hele brede markt. Voor campers, bijvoorbeeld een AGM deep cycle accu van een bepaald amperage. Wilt u echter optimaal genieten van een accu, dan is er een extra optimalisatie nodig. Daar waar andere fabrikanten standaard een range AGM deep cycle accu’s aanbieden, biedt NDS per markt dus de optimale accu aan:

Green Power Camper Accu

Voor Camper toepassingen wordt bijvoorbeeld de Green Power serie aangeboden. Deze serie heeft net iets dikkere loodplaten waardoor de laad- en ontlaadtijd van een accu worden verhoogt. Voor een camper is dat ideaal omdat u dan langer kunt genieten van de beschikbare stroom. Voor Nautische doeleinden zijn juist wat dunnere platen noodzakelijk, omdat er ook kortstondig veel stroom geleverd moet kunnen worden.

De beste accu voor de camper

Door echt specifiek te bouwen voor dat doel waar ze voor worden gebruikt, bent u autonomer. Daarnaast gaan deze accu’s langer mee dan accu’s die algemeen worden ingezet. Voor de FIAT DUCATO is er ook een specifieke AGM accu, die onder de stoel past van 100Ah. (Normaliter past daar slechts 80 Ampere onder) Omdat deze website voornamelijk bedoeld is voor de camperaar, zijn alleen de Green Power accu’s genoemd. Uiteraard adviseren we u ook graag over onze andere accu’s voor o.a. marine.

Lithium ION LiFePO4 accu voor de camper

Naast AGM accu’s heeft NDS de nieuwe Lithium ION accu’s op basis van LiFePO4 technologie geïntroduceerd. Alhoewel deze accu’s op het moment nog vrij prijzig zijn, zijn ze de voordeligste keuze voor de camperaar die nog een tijd lang en/of veelvuldig met zijn camper gaat reizen. De Lithium accu’s worden standaard geleverd met een beheersysteem speciaal voor campers.

Lees meerSluiten

Filters

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    CardWriter - Satelliet winkel 4.7 / 5 - 498 Reviews @ Trustpilot
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »