Min: €0 Max: €300

CanalDigitaal valt onder M7 Group S.A., waar onder andere ook het Vlaamse TV Vlaanderen en het Waalse TéléSAT onder vallen. De producten dragen de merknaam M7 en zijn de officiele gelicenceerde producten voor abonneeTV van de providers.

CardWriter BV is méér dan 15 jaar satellietspecialist en door CanalDigitaal aangemerkt als "Excellent Dealer".

Het adviseren, verkopen, installeren en onderhouden van satellietinstallaties met o.a. producten van (M7) CanalDigitaal en andere providers behoort al vele jaren tot onze core-business. Wij hebben uitsluitend door SatellietPlatform gecertificeerde technici in dienst en zijn officieel SES ASTRA service dealer.


Beeldkwaliteit / Formaat

Soort tuner

Ingebouwd

Uitbreidbaar

Aansluitingen

Canal Digitaal en TV Vlaanderen CI+ module

€59,00

Uitsluitend geschikt bij gebruik van optionele losse smartcard. Officiële Canal Digitaal Nederland en TV Vlaanderen CI+ module versie 3.5. Geschikt om de extra beveiligde codering van FOX en/of Mezzo en Motors TV in abonnementen toe te staan.

Canal Digitaal CAM-701

€99,00

Canal Digitaal M7 CAM-701 CI+ module incl. ingebouwde smartcard. De smartcard is onlosmakelijk verbonden aan de module. Te plaatsen in een vrij CI slot van een digitale satellietontvanger of een TV scherm met ingebouwde DVB-S(2) tuner(s).

Canal Digitaal MZ-101 HD

€139,00

De standaard Canal Digitaal digitale satellietontvanger. Bevat een reeds ingebouwde smartcard. Ook geschikt voor reeds bestaande abonnees! en tevens inzetbaar als bijvoorbeeld 2e of 3e ontvanger (met abonnement).

Canal Digitaal startersset (thuis)

€199,00

Canal Digitaal startersset voor thuisgebruik. Bevat o.a. de nieuwe M7 MZ-101 satellietontvanger. Voor thuis óf vakantiehuis!

Canal Digitaal recreatieset

€199,00

Canal Digitaal recreatieset. Bevat o.a. de nieuwe M7 satellietontvanger MZ-101. Standaard Canal Digitaal set in omdoos.

Canal Digitaal MP-201 HD pvr 500gb

€259,00

M7 Canal Digitaal TWIN satellietontvanger met reeds ingebouwde smartcard en 500GB harddisk voor live pauzeren of opnemen van uitzendingen. Ook geschikt voor reeds bestaande abonnees en geschikt als hoofd- of 2e of 3e ontvanger.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »