CI modulen (Common Interface)

Min: €0 Max: €750

Losse insteek modulen, ook wel CAM of Common-Interface (CI) module genoemd.
 
Indien uw ontvanger of TV scherm beschikt over één of meerdere vrije CI sloten hiervoor kunt u met behulp van een dergelijk module één of meerdere smartcards plaatsen. Hierdoor kan uw ontvanger de kaart die u in deze module plaatst  "lezen" en laten decoderen.
 
Wenst u bijvoorbeeld een Viaccess smartcard te gebruiken; kiest u eenvoudig voor een Viaccess CI module, enz.


Conax CI module

€36,95

Officiële Conax CI module voor plaatsing in een CI slot van uw ontvanger of ander CI geschikt apparaat. Plaats voor een optionele Conax gecodeerde smartcard van o.a. de providers KPN Digitenne, TNK, NSB, Telenor, ORT en overige Conax gecodeerde kaarten.

USB programmer voor UniCAM EVO DeltaCrypt

€39,00

USB-Programmer voor de DeltaCrypt CI modulen zoals de UniCAM. Inclusief USB kabels en met PCMCIA Adapter. Eenvoudig (her)programmeren door ingebouwde opslag. Programmer wordt als als geheugendrager herkent en een opgeslagen image direct naar de CAM geschr

Viaccess CI module

€39,00

Officiële Viaccess CI module voor plaatsing in een CI slot van uw ontvanger of ander CI geschikt apparaat. Plaats voor een optionele Viaccess gecodeerde smartcard.

Ziggo CI+ module 1.3 Interactief

€55,00

Ziggo CI+ module Quantis 1.3 Interactief geschikt voor plaatsing van uw (optionele) Ziggo smartcard. De CI+ module past in het CI slot van een Ziggo goedgekeurd TV scherm met ingebouwde DVB-C tuner.

CanalDigitaal en TV Vlaanderen CI+ module

€69,00 €59,00

Uitsluitend geschikt bij gebruik van optionele losse smartcard. Officiële Canal Digitaal Nederland en TV Vlaanderen CI+ module versie 3.5. Geschikt om de extra beveiligde codering van FOX en/of Mezzo en Motors TV in abonnementen toe te staan.

module en kaart

€79,95

HD+ module set bestaand uit de CI+ module en een smartcard inclusief 6 maanden abonnement op de satelliet kanalen van het Duitse HD+ pakket.

Fransat CI+ module met smartcard

€99,00

Fransat TNT HD via de satelliet 5 graden West te ontvangen. Set van officiele Fransat CI+ 1.3 module en Fransat smartcard. Geschikt voor CI+ slot van een TV met ingebouwde satellietontvanger CI+ slot en/of satelliet decoder met vrij CI+ slot.

Telesat CAM-701

€99,00

Telesat M7 CAM-701 CI+ module incl. ingebouwde smartcard. De smartcard is onlosmakelijk verbonden aan de module. Te plaatsen in een vrij CI slot van een digitale satellietontvanger of een TV scherm met ingebouwde DVB-S(2) tuner(s).

Unicam EVO DeltaCrypt CI Module

€99,00

Vrij programmeerbare CI module met optioneel verkrijgbare USB programmer. Nieuwste versie van de module bevat een extra snelle processor, 16 MB SDRAM en 4 MB Flashgeheugen. Hobbyisten module kent geen officiële ondersteuning. (her)programmeren firmware op

TV Vlaanderen CAM-701

€99,00

TV Vlaanderen M7 CAM-701 CI+ module incl. ingebouwde smartcard. De smartcard is onlosmakelijk verbonden aan de module. Te plaatsen in een vrij CI slot van een digitale satellietontvanger of een TV scherm met ingebouwde DVB-S(2) tuner(s).

CanalDigitaal CAM-701

€99,00

CanalDigitaal M7 CAM-701 CI+ module incl. ingebouwde smartcard. De smartcard is onlosmakelijk verbonden aan de module. Te plaatsen in een vrij CI slot van een digitale satellietontvanger of een TV scherm met ingebouwde DVB-S(2) tuner(s).

HD Module met TivuSat smartcard

€99,95

Tivù HD Module inclusief TivuSat smartcard te plaatsen in een CI slot van uw digitale satellietontvanger of TV scherm met ingebouwde DVB-S(2) satelliet tuner(s). Éénmalig registreren op een adres in Italië: géén abonnement nodig en géén verdere kosten.

Astoncrypt Professional Multiservice module

€749,00

Astoncrypt Professional Multiservice module uitsluitend voor gebruik in kopstations voor meervoudige service ondersteuning. Volledige transponder tot 24 PID's en Multi PMT management mogelijk.