Verzenden & retourneren

Verzenden & Retourneren 

   Onze postzendingen:

Orders zijn af te halen op één van onze vestigingen maar óók via de post toe te zenden. Alle zendingen zijn altijd volledig verzekerd.

CardWriter BV verzendt iedere werkdag pakketten binnen Nederland, maar óók naar België en een aantal andere landen binnen de E.U.

 

  Wat zijn de verzendkosten ?

tarieven per 01-01-2017:

Binnen Nederland zijn er géén verzendkosten indien u kiest voor vooruitbetaling én het orderbedrag tenminste € 150,00 is. In andere gevallen rekenen wij slechts € 5,95.  

 

€ 0,00 (gratis) : verzending per Post in Nederland *) zie bovenstaande

€ 9,95 per zending naar België en Duitsland

€ 19,50 per zending naar Denemarken, Engeland, Finland, Frankrijk, Hongarije, Ierland, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië en Zweden.

€ 29,50 per zending naar Bulgarije, Estland,  Letland, Litouwen,  en Roemenië.

 

   Uw order afhalen bij ons?

Indien u een order wenst af te halen op de vestiging ; kies u eenvoudig voor "afhalen" tijdens het bestellen.

Er zijn uiteraard géén kosten voor afhalen of andere 'verborgen' kosten die buiten het factuurbedrag in rekening gebracht worden.

U ontvangt dan per e-mail een bericht indien e.e.a. afgehaald kan worden en kan in verreweg de meeste gevallen dezelfde werkdag.

Voor orders die u wenst af te halen hoeft u niet te betalen via de webwinkel, u kunt dan eenvoudig ter plaatse afrekenen.

 

 Uw order annuleren ?

Het annuleren van een order is geen enkel probleem en brengt géén annuleringskosten met zich mee. Indien het gaat om een order die via de post verzonden dient te worden kan dit zelfs kosteloos tot het moment van verzenden.

Uitsluitend voor bestellingen die per post verzonden zijn is het mogelijk om binnen 14 dagen na ontvangst de order alsnog te annuleren. U kunt dan contact met ons opnemen (zie evt. standaardformulier bij de Algemene Voorwaarden) en de order binnen 14 dagen na het kenbaar maken van uw annulering de bestelling naar ons terugbrengen of voldoende gefrankeerd aan ons retour zenden. Een eventuele retourzending is dan wel voor uw eigen rekening en risico. Een volledige retour betaling van het aankoopbedrag vindt dan binnen 14 dagen na uw wens tot annulering plaats via dezelfde betaalwijze zoals u de bestelling betaald had.

 

  afkoelperiode ?

Uitsluitend op overeenkomsten die op afstand zijn ontstaan is een zogenaamde afkoelperiode van toepassing. (Niet te verwarren met een proef- of probeerperiode die niet van toepassing is). De afkoelperiode waarbinnen producten retour mogen betreft 14 dagen. Er dient dan sprake te zijn van volledigheid, nieuwstaat en vrij van gebruikerssporen. Uitgesloten zijn o.a. zaken die op speciaal verzoek (op maat) gemaakt zijn; tijdschriften cq. vakbladen en abonnementen. Kosten voor retourzendingen zijn voor rekening en risico van koper en adviseren dus altijd aangetekend (en/of) verzekerd te verzenden.