Volautomatische schotels

Min: €0 Max: €2500

Selfsat Snipe 3

€849,00

Selfsat Snipe 3 volautomatische schotelantenne met nieuw ontwerp, nieuwe controller unit én DiSEqC mogelijkheid. Uiteraard inclusief levering van stevige koffer voor mobiel en recreatief gebruik, montageplaat en klein montagemateriaal.

Xsarius Snipe 3

€895,00

Xsarius Snipe 3 volautomatische schotelantenne met nieuw ontwerp, nieuwe controller unit én DiSEqC mogelijkheid. Uiteraard inclusief levering van stevige koffer voor mobiel en recreatief gebruik, montageplaat en klein montagemateriaal.

Selfsat Snipe 3 TWIN

€959,00

Selfsat Snipe 3 TWIN volautomatische schotelantenne met nieuw ontwerp, nieuwe controller unit én DiSEqC mogelijkheid. Uiteraard inclusief levering van stevige koffer voor mobiel en recreatief gebruik, montageplaat en klein montagemateriaal.

Travel Vision R7 - 65cm single (+ gratis opbergtas)

€1.169,00

Model 2018 met ingebouwde Lithium batterij. Volautomatische schotel, richt zichzelf automatisch uit. Door de 65cm schotel het mobiele statief en afneembare bedieningspaneel ideaal voor gebruik op locatie met groter bereik. Zie footprint van de betreffende

Travel Vision R7 DUO - 65cm duo (+ gratis opbergtas)

€1.189,00

Model 2018 met ingebouwde Lithium batterij. Astra 1 en Astra 3 volautomatische schotel. Richt zichzelf automatisch uit. Door de 65cm schotel het mobiele statief en afneembare bedieningspaneel ideaal voor gebruik op locatie. Controleer de footprint voor on

Teleco Activsat Smart Transparant 65cm

€1.229,00

Teleco Activsat Smart Transparante 65cm draagbaar volautomatisch satellietschotel. De antenne wordt binnen een paar seconden op de satelliet gericht, zowel via Bluetooth met uw smartphone, als door simpelweg op een knop op de bedieningsunit.

Teleco Activsat Smart Transparant 65cm TWIN

€1.299,00

Teleco Activsat Smart Transparante 65cm draagbaar volautomatisch satellietschotel. De antenne wordt binnen een paar seconden op de satelliet gericht, zowel via Bluetooth met uw smartphone, als door simpelweg op een knop op de bedieningsunit.

Travel Vision R7 - 80 cm (+ gratis opbergtas)

€1.389,00

Model 2018 met ingebouwde lithium batterij. Volautomatische schotel. Richt zichzelf automatisch uit. Extra groot bereik door de 80cm schotel. Mobiel statief en afneembaar bedieningspaneel: ideaal voor gebruik op locatie! Zie afbeelding ontvangstbereik. Wo

Selfsat Snipe PRO MAX

€1.399,00

Selfsat Snipe PRO MAX volautomatische vlakantenne voor dakopbouw op bijvoorbeeld Camper of Caravan. Ideaal voor recreatieve markt. Door het grotere oppervlak (ca. 50x50cm) een groter bereik mogelijk dan de kleinere Snipe (2).

Teleco Telesat 65 cm single

€1.399,00

Teleco Telesat een volautomatische satellietschotel met 65cm schotel, bedieningspaneel en besturingsunit. Aan te sluiten op optionele (niet meegeleverde) satellietontvanger. Single versie geschikt om 1 satelliet tuner op aan te sluiten.

Teleco Activsat Smart Transparant 85cm

€1.469,00

Teleco Activsat Smart Transparante 85cm draagbaar volautomatisch satellietschotel. De antenne wordt binnen een paar seconden op de satelliet gericht, zowel via Bluetooth met uw smartphone, als door simpelweg op een knop op de bedieningsunit.

Travel Vision R7 FLAT (+ gratis opbergtas) twin

€1.489,00

TWIN model 2018 Vlakantenne met ingebouwde lithium batterij. Volautomatische schotel: richt zichzelf automatisch uit. Door compacte vormgeving gemakkelijk op te bergen en te vervoeren. Zie footprint voor ontvangstbereik.

Teleco Telesat 85 cm single

€1.499,00

Teleco Telesat een volautomatische satellietschotel met 85cm schotel, bedieningspaneel en besturingsunit. Aan te sluiten op optionele (niet meegeleverde) satellietontvanger. Single versie geschikt om 1 satelliet tuner op aan te sluiten.

Teleco Telesat 65 cm Twin

€1.549,00

Teleco Telesat een volautomatische satellietschotel met 65cm schotel, bedieningspaneel en besturingsunit. Aan te sluiten op optionele (niet meegeleverde) satellietontvanger. TWIN versie geschikt om 2 satelliet tuners op aan te sluiten.

Travel Vision TVA 65 single

€1.595,00 €1.550,00

Travel Vision TVA 65 dakantenne: volautomatische schotelantenne met single LNB en reeds 6 voorgeprogrammeerde satellieten, eenvoudig updates via USB mogelijk en voorzien van automatische inklapbeveiliging.

Teleco Activsat Smart Transparant 85cm TWIN

€1.559,00

Teleco Activsat Smart Transparante 85cm TWIN draagbaar volautomatisch satellietschotel. De antenne wordt binnen een paar seconden op de satelliet gericht, zowel via Bluetooth met uw smartphone, als door simpelweg op een knop op de bedieningsunit.

Teleco Telesat 85 cm Twin

€1.569,00

Teleco Telesat een volautomatische satellietschotel met 85cm schotel, bedieningspaneel en besturingsunit. Aan te sluiten op optionele (niet meegeleverde) satellietontvanger. Twin versie geschikt om 2 satelliet tuners op aan te sluiten.

Teleco Activsat Smart 53 SQ Vlakantenne 53x53

€1.579,00

Teleco Activsat Smart 53 Vlakantenne draagbare volautomatisch satellietschotel. De antenne wordt binnen een paar seconden op de satelliet gericht, zowel via Bluetooth met uw smartphone, als door simpelweg op een knop op de bedieningsunit.

Oyster Vision III met 65cm volautomaat

€1.779,00

Nieuwste versie 3 in basis variant. Doordat deze versie tuner-onafhankelijk werkt kunt u een eigen optionele satellietontvanger aansluiten! Standaard een single LNB voor aansluiting van 1 optionele satelliet tuner, optioneel TWIN versie mogelijk.

Oyster Vision III met 85cm volautomaat

€1.879,00

Extra groot bereik: 85cm schotel en nieuwste versie 3. Uiteraard tuner-onafhankelijk. Bevat een single LNB voor aansluiten van één optionele satelliet tuner. Optionele keuze voor TWIN LNB / SKEW mogelijk.

Travel Vision TVA 80 twin + autoskew

€1.995,00

Travel Vision TVA 80 dakantenne: volautomatisch met extra groot bereik. Automatische skew instelling en voorzien van TWIN LNB. Reeds 6 voorgeprogrammeerde satellieten, eenvoudig updates via USB mogelijk en voorzien van automatische inklapbeveiliging.

Travel Vision TVA 80cm Premium

€2.295,00

De meest geavanceerde versie van de Travel Vision is de Premium versie, naast de TWIN aansluiting, GPS en Auto-Skew bevat deze versie ook een hellingshoekmeter. Met de 80cm schotel uiteraard een groot bereik voor zowel Joyne alsook Canal Digitaal.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »