Canal Digitaal CAM-701 CI+ module incl. ingebouwde smartcard

Canal Digitaal M7 CAM-701 CI+ module incl. ingebouwde smartcard. De smartcard is onlosmakelijk verbonden aan de module. Te plaatsen in een vrij CI slot van een digitale satellietontvanger of een TV scherm met ingebouwde DVB-S(2) tuner(s).

Lees meer...
Aantal: 4

M7 CDS CI Module Viaccess Orca + Smartcard Canal Digitaal

Canal Digitaal M7 CAM-701 CI+ module incl. smartcard

 

De nieuwe CanalDigitaal ci module met geintergreerde smartcard maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een satellietontvanger zenders te decoderen op tv indien uw scherm is uitgerust met:

  • een ingebouwde satelliettuner (DVB-S2) én
  • een CI+ slot heeft waar een module in geplaatst kan worden.

Doordat je deze ontvanger niet langer meer nodig hebt, heeft u maar een afstandsbediening nodig om tv te kijken, namelijk alleen de afstandsbediening van de tv.

Maar wat is een CI+ module? staat voor Common Interface+ module en is niets anders dan een insteekkaart die je in je televisie kunt plaatsen. Bij de CI+ module is de smartcard geintegreerd. Je kunt hier dus geen losse kaart meer insteken of de smartcard verwijderen. Met een CI+ module, of insteekkaart, van CanalDigitaal decodeer je het signaal op deze manier direct op je tv. Echter zal er wel een satelliet tuner aanboord moeten zijn met CI+ slot.

F.A. B. 11-05-2018 18:00

Prima, werkt perfect


J.G. M. 25-01-2018 12:44

Bevalt ons prima.


5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen