Terug

Travel Vision

Travel Vision

TRAVEL VISION R6 (R7) en TESTRESULTATEN

Gespecialiseerd in de ontwikkeling van automatische schotelantennes voor de binnenvaart en voor de recreatiemarkt. De producten van Travel Vision onderscheiden zich door eenvoud, degelijkheid en gebruiksvriendelijkheid met een juiste prijs/kwaliteitverhouding. Unieke innovatieve technologie, gebruikersgemak en prijsstelling geven de doorslag in succes!

Geschiedenis
De allereerste Travel Vision schotelantennes kwamen in 1989 op de markt. In 1992 opgevolgd door de allereerste analoge automatische satelliet volgantenne, een primeur voor de binnenvaart. In 1996 introduceerde Travel Vision de eerste digitale systemen op de markt; de Travel Vision Marine 2 voor de binnenvaart en de Travel Vision Standaard voor de recreatiemarkt. Door de grote vraag die daarna ontstond vanuit de binnenvaart specialiseerde Travel Vision zich vanaf 2001 in de maritieme sector. Al snel werd de Travel Vision Modi, de eerste dome antenne, op de markt geïntroduceerd en in 2007 volgde de introductie van de Travel Vision Q6.

De Travel Vision R6 is uitgebreid getest door het toonaangevende Nederlandse magazine Totaal TV en als "zeer goed"gekwalificeerd! enkele quotes uit de test:

"Het installeren is kinderspel"

"Over de werking van de Travel Vision hebben we alleen maar lof"

"Wie er tijdens de vakantie op uit trekt met camper of caravan heeft aan deze schotel de perfecte vakantiehulp voor het kijken naar satelliet televisie"

In juni 2013 is de Travel Vision R6 door het gerenommeerde Duitse magazine Reisemobil International uitgebreid getest. Ook in deze test bewijst de Travel Vision R6 zijn kwaliteit en heeft de kwalificatie "sehr gut" gekregen!

In een vergelijkende test met in totaal 6 systemen was de Travel Vision R6 onverslaanbaar in de categoriën ontvangstkwaliteit en het snel vinden van de satelliet. De R6 kreeg als opmerking van de jury: " Een hoogwaardig systeem met een excellente ontvangstkwaliteit."

 

Inmiddels is sinds voorjaar 2018 de nieuwe Travel Vision R7 serie verkrijgbaar, nóg eenvoudiger door de ingebouwde oplaadbare accu/batterij! Eenmaal opgeladen is de R7 circa 1 uur in staat om zichzelf uit te richten. Een gemiddelde uitrichting duurt slechts 2 tot 3 minuten waardoor u met een geladen batterij/accu vele malen opnieuw kunt uitrichten!

Lees meerSluiten

Filters

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    CardWriter - Satelliet winkel 4.7 / 5 - 487 Reviews @ Trustpilot
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »