Joyne CI module Coanx

Joyne CAM module met ingebouwde virtuele smartcard. Nederlandse aanbieder van TV zenders via de satelliet verwacht medio 2017 via 9 graden Oost van start te kunnen gaan. Op dit moment zijn er helaas nog geen definitieve prijzen te verstrekken.

Lees meer...
€99,00 Incl. btw
Levertijd: nog geen levertijd fabrikant

Joyne CI module Conax

 

Abonnement op Joyne, Nederlandse aanbieder van TV zenders via de satelliet. Joyne verwacht medio 2017 van start te kunnen gaan.

Er zijn nog géén definitieve prijzen te verstrekken, deze volgen zo spoedig mogelijk. 

 

Uitzendingen zijn via abonnementsvorm in Conax codering via de Eutelsat satelliet op 9 graden Oost te ontvangen.

 

De positie van de Eutelsat 9B satelliet, op 9 graden Oost, biedt voor de tv-kijker vele voordelen. De nieuwste satelliet binnen de omvangrijke vloot van Eutelsat satellieten is in januari 2016 gelanceerd.

JOYNE verzekerd voor de toekomst van deze positie!

De Eutelsat 9B satelliet is krachtiger waardoor de kwaliteit van zenden op een hoog niveau ligt. Dit heeft ondermeer voor de TV kijker als voordeel dat er in het geval van extreme weersomstandigheden minder storingen voor zullen komen!

Voor TV kijkers die reizen met bijvoorbeeld caravan of camper is het enorme bereik van deze satelliet een groot pluspunt. De "footprint" (reikwijdte waarbinnen de satelliet kan worden ontvangen) loopt maar liefst van het uiterste noorden van Scandinavië tot in Noord Afrika in het zuiden!

Dit betekent bijvoorbeeld dat JOYNE in Portugal is te ontvangen met een 65cm schotel. Wilt u JOYNE in Nederland ontvangen dan is een schotel van slechts 45cm al voldoende!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen