UniCABLE LNB's

Min: €0 Max: €150

UniCable gecertificeerde LNBs. Deze maken het mogelijk om meerdere ontvangers aan te sluiten op één UniCable LNB via slechts één coaxkabel. Zowel uw ontvanger alsook uw LNB en een eventuele switch moet dan wel UniCable geschikt te zijn.


DUR-LINE UK 124 Unicable 2 / JESS LNB

€69,00

Ondersteuning EN50607 protocol ( ook bekend als Unicable II of JESS ). Werkt via 1 kabel op 1 satellietpositie en ondersteunt dan maximaal 24 kanalen. Kan NIET op een DiSEqC switch worden gebruikt! werkt alleen op tuners die dit ondersteunen.

Inverto UniCABLE TWIN LNB + Legacy

€89,00

Het gemak van een (uitsluitend!) Unicable geschikte ontvanger, en toch nog een gewone aansluiting extra. Sluit in totaal 3 ontvangers aan waarvan 2 via UniCABLE en 1 via de universele uitgang. Let op dat uw ontvanger UniCABLE ondersteunt!

Inverto UniCABLE QUAD LNB

€99,00

Uitsluitend! voor Unicable geschikte ontvangers. Sluit in totaal 4 ontvangers aan via UniCABLE. Let op dat uw ontvanger dit ondersteunt!

Inverto UniCABLE QUAD LNB + Legacy

€109,00

Het gemak van een (uitsluitend!) Unicable geschikte ontvanger, en toch nog een gewone aansluiting extra. Sluit in totaal 5 ontvangers aan waarvan 4 via UniCABLE en 1 via de universele uitgang. Let op dat uw ontvanger UniCABLE ondersteunt!