Terug

Satelliet in het Buitenland

Satelliet in het Buitenland

Een van de grote voordelen van satellietontvangst is de mogelijkheid om óók eenvoudig in het buitenland uw favoriete zenders te bekijken! Dit kan tijdelijk gedurende een vakantie maar óók voor continue gebruik bij langdurig of permanent verblijf in het buitenland. 

Het bereik van de satelliet is dan van belang. Er is immers een grens aan het gebied waarbinnen de satellietsignalen goed te ontvangen zijn.

De grootte (diameter) van de schotel is van invloed, u kunt naar mate u meer in het grensgebied van goed ontvangst komt compenseren met een grotere schotel.

Op de afbeelding onder ziet u een overzicht van satellietontvangst van de Astra 3 satelliet op 23,5 graden Oost. De satelliet die o.a. door CanalDigitaal gebruikt wordt voor de Nederlandse kanalen.

Satellietbereik in Buitenland

In dit overzicht gaat men er vanuit dat u slechts 1 satellietpositie in uw schotel ontvangt en daarmee dus het hoogste rendement kunt behalen. Indien u gebruik maakt van een DUO LNB of andere methode kan het zijn dat de schotel een maatje groter gekozen moet worden; vraag hier naar! voorkomen is beter dan genezen. Kies de juiste diameter schotel voor het gewenste gebruik en uiteraard een kwalitatief goede LNB ontvangstkop, satellietgeschikte coaxkabel en connectoren!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    CardWriter - Satelliet winkel 4.7 / 5 - 237 Reviews @ Trustpilot
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »