Terug

Joyne satelliet

Nieuwe aanbieder van Nederlands zenderaanbod via de satelliet! flexibele abonnementen én zeer aantrekkelijke tarieven, ook voor méérdere kijkplekken. Aanbod via de Eutelsat op 9 graden Oost.

Joyne satelliet

Nieuwe aanbieder van Nederlands zenderaanbod via de satelliet! flexibele abonnementen én zeer aantrekkelijke tarieven, ook voor méérdere kijkplekken. Aanbod via de Eutelsat op 9 graden Oost.

Joyne

Nieuwe aanbieder van Nederlands zenderaanbod via de satelliet!

Uitzendingen reeds gestart en vanaf augustus 2017 uitsluitend gecodeerd (in abonnementsvorm) via de satelliet Eutelsat 9 graden Oost te bekijken!

Het zenderaanbod van Joyne bestaat onder andere uit de zenders van NPO, RTL en SBS Broadcasting. Daarnaast heeft Joyne ook distributieovereenkomsten met Discovery Networks Benelux en FOX Sports bereikt.  

Eutelsat
Joyne heeft het zenderaanbod in eigen beheer en zendt via de satelliet uit; het heeft hiervoor een overeenkomst met satellietbedrijf Eutelsat gesloten. De satelliet waarop Joyne gaat uitzenden, is de Eutelsat 9B satelliet op 9 graden oost. Voor deze satellietpositie is om meerdere redenen bewust gekozen. De satelliet is één van de nieuwste satellieten die in Europa actief is. Hierdoor kan Joyne voor langere tijd de zenders via dezelfde transponders en met dezelfde footprint aan klanten aanbieden. Die footprint, zeg maar het ontvangstgebied van een satelliet, is het tweede grote pluspunt. De satelliet kan namelijk met kleinere schotelantennes in Nederland ontvangen worden. Voor recreatief gebruik zijn nog meer voordelen. Zo kan men met een 60cm schotel in vakantiegebieden in Europa, inclusief zuidwest Europa en Scandinavië, naar het toekomstig zenderaanbod van Joyne kijken. Tot ver in Turkije en in Marokko is ontvangst met een 80cm schotel goed mogelijk. Daarmee wordt duidelijk dat een belangrijke focus op de recreatiemarkt ligt. Joyne heeft met Eutelsat een huurovereenkomst voor meerdere transponder gesloten en heeft voldoende ruimte om het zenderaanbod verder uit te breiden.

Codering
Joyne maakt gebruik van een Conax Contego CI module met ingebouwde virtuele smartcard. Satellietkijkers die beschikken over een HD-satellietontvanger met CI-slot hoeven geen nieuwe ontvanger te kopen.

Lees meerSluiten

Filters

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    CardWriter - Satelliet winkel 4.7 / 5 - 246 Reviews @ Trustpilot
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »