Min: €0 Max: €50

Dakmounts voor montage van buis op bijvoorbeeld schuine daken onder (kunststof) dakpan. Zorg er wél voor dat uw dakconstructie stevig genoeg voor de extra krachten die ontstaan door de montage.


Kunststof Trechter kleur Baksteen

€2,95

Kunststof Trechter kleur Baksteen voor plaatsing op optionele mast/buis van bijvoorbeeld de dakmount en kunststof dakpan. Los verkrijgbaar.

Kunststof Trechter Antraciet

€2,95

Kunststof Trechter Antraciet voor plaatsing op optionele mast/buis van bijvoorbeeld de dakmount en kunststof dakpan. Los verkrijgbaar.

Kunststof Dakpan kleur Baksteen

€6,95

Kunststof Dakpan kleur Baksteen voor plaatsing op de optionele dakmounts. Nette en duurzame afwerking. Vergeet NIET een trechter mee te bestellen! levering dakpan is los.

Kunststof Dakpan kleur Antraciet

€6,95

Kunststof Dakpan kleur Antraciet voor plaatsing op de optionele dakmounts. Nette en duurzame afwerking. Vergeet NIET een trechter mee te bestellen! levering dakpan is los.

Dakmount 40-70cm / 48mm mast

€34,95

Dakmount met instelbare montagepunten van 40cm tot 70cm breedte. De buis voor bevestiging heeft een diameter van 48mm. Mooi af te werken met optionele kunststof dakpan en/of -trechter. Zorg voor voldoende sterke constructie.

Dakmount 52-90cm / 60mm mast

€46,00

Dakmount met instelbare montagepunten van 52cm tot 90cm breedte. De buis voor bevestiging heeft een diameter van 60mm. Mooi af te werken met optionele kunststof dakpan en/of -trechter. Zorg voor voldoende sterke constructie.