Teleco DSF90 HD satfinder inbouw 12V

De Teleco DSF90 HD is geschikt voor alle handmatige satellietsystemen en stelt de gebruiker in staat met een paar eenvoudige handelingen de gewenste (reeds geprogrammeerde) satelliet te vinden. Dient op 12V te worden aangesloten.

Teleco 17616 DSF90 HD satfinder

De DSF90 HD is geschikt voor alle handmatige satellietsystemen en stelt de gebruiker in staat met een paar eenvoudige handelingen de gewenste satelliet te vinden. Het grootste probleem waar men met het instellen van een schotel te maken heeft, is de vertraging van het digitale beeld naar het beeldscherm en de vertraagde beeldinformatie van LCD TV’s. Hierdoor moet men uiterst langzaam te werk gaan omtijdens het draaien niet aan de satelliet voorbij te gaan.

De DSF90 HD is de oplossing voor dit probleem. Deze is namelijk uitgerust met een signaalmeter die direct de signaalsterkte van de gewenste satelliet weergeeft. Er is geen vertraging zoals bij simpele satellietzoekers van toepassing en de DSF90 HD geeft in tegenstelling tot andere systemen ook aan of de gevonden satelliet wel de juiste is. Er staan 8 satellieten voorgeprogrammeerd in het geheugen.

Gebruiksvoorschriften:

  • Kies de gewenste satelliet (de 8 meest gevraagde satellieten staan in het geheugen).
  • De schotel moet op de elevatiehoek die bij het gebied hoort waar men zich bevindt schuin gezet worden.
  • De schotel moet naar het ZUIDEN gedraaid worden en als de DSF90 HD een continue pieptoon afgeeft moet er gestopt worden met draaien.
  • Er moet gewacht worden tot de led SAT OK gaat branden om de bevestiging te hebben dat de satelliet waar op gericht is de gekozen satelliet is.
  • Als er op een andere satelliet gericht is dan de satelliet die gekozen is dan gaat de led SAT NOT OK branden en moet de schotel weer gedraaid worden totdat er een nieuwe pieptoon afgegeven wordt en de led SAT OK gaat branden.
  • Het richten moet geoptimaliseerd worden door zowel de elevatiehoek als de draaihoek van de schotel langzaam te veranderen totdat bij de LEVEL indicatie het maximale aantal leds gaan branden.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen